Hamarosan megnyitjuk rendelőnket!

Várjuk kedves pácienseinket, akik nyak-, hát-, és derékfájdalommal küzdenek egy egyedi és korszerű dekompressziós kezelésre.
A kezelő ágyunk Magyarországon az első, amely szolgáltatási jelleggel bárki számára igénybe vehető. Gerincdekompressziós kezelés több helyen is elérhető, de ilyen sokféle funkcióval és beállítási lehetőséggel rendelkező eszköz máshol nem található meg. A kezelést részletes állapotfelmérés előzi meg, amelyet szakképzett gyógytornász-fizioterapeuta végez, erre tudnak bejelentkezni, és ezt követően kezdődhetnek meg a kezelések, legyen szó bármelyik kedvező árú csomagról.

Kedves Pácienseink!

A régóta derékfájással, porckorong sérvvel küzdő és még gerincműtéten nem átesett betegeink számára kifejezetten kedvező kezelési lehetőségget kínálunk. A kedvező ajánlatnak csupán egyetlen feltétele van: egy kontrollált tudományos munkában szeretnénk felhasználni a fizikális állapotuk változásait, amelyben személyes adataik nem szerepelnek. 

Azok, akik bekerülnek a programba rendkívül kedvező áron juthatnak hozzá a gerincdekompressziós kezeléshez. Ehhez nem kell mást tenni, mint a honlapon megadott e-mailben jelentkezni az állapotfelmérésre, leírni az állapotukat. A megküldött e-mailekre választ küldünk, melyben értesítjük azt az 50 szerencsés résztvevőt, akik velünk kezdhetik meg a gyógyulásuk folyamatát. 

kAPCSOLATFELVÉTEL

Töltse ki rövid űrlapunkat, tegye fel kérdését és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!