Ajándékutalvány felhasználási szabályzat

 Kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló a HappySpine ajándék utalvány felhasználásával szolgáltatást vehet igénybe.

1. Az ajándékutalvány kötelező tartalmi elemei:

· kibocsátó adatai:

  • Labistaff Kft.
  • 1041 Budapest, Deák Ferenc utca 73. földszint 2.
  • adószám: 29174443-1-41

· az ajándékutalványra vonatkozó utalás

· a kibocsátási érték

· a felhasználási időszak

· beváltási információk

2. Az ajándékutalvány kibocsátása:

2.1. Az ajándékutalvány nyomdai úton és elektronikusan előállított okirat.

2.2. Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 25.000 Ft, 40.000 Ft és 55.000 Ft-os kibocsátási értékben.

2.3. A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt bármikor megsemmisítheti.

2.4. Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

2.5. Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

2.6. Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.

2.7. Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

2.8. Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

2.9. Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás pillanatában a kibocsátó bélyegzőjével érvényesítésre került, vagy elektornikusan egyedi sorszámmal el lett látva.

3. Az ajándékutalványok a következő módon vásárolhatóak meg:

4. Az ajándékutalvány felhasználása:

4.1. A utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak). Az ajándék utalvány, az utalványon feltöntetett határidőig váltható be.

4.2. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.

4.3. Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

4.4. Az ajándékutalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy az értékesítéskor az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (kiadás dátuma, érvényesség dátuma, bélyegző, azonosító).

4.5. Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

4.6. A szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás, vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén.

4.7. Az utalvány készpénzre nem váltható.

4.8. Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.

4.9. Az ajándékutalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.  A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

A látogató az ajándékutalvány megvásárlásával a felhasználási szabályzatot elfogadja.

HappySpine Gerincdekompresszió

2023. december 6.