A HappySpine csapata azon dolgozik, hogy a páciensek különböző eredetű
mozgásszervi fájdalmait műtéti beavatkozás nélkül, minél előbb megszüntesse és a lehető legnagyobb mértékben enyhítse.
A hozzánk forduló páciensek nagy arányban javulásról, illetve a panaszok
megszűnéséről számolnak be.

Vegye igénybe kezeléseinket, és tegye fájdalommentessé mindennapjait.

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során az aktuális mozgásszervi állapotot tudjuk felmérni és ennek alapján tudjuk kiválasztani az Ön számára megfelelő és hatékony kezelést.

Gerinckezelés

Az állapotfelmérés során feltárt problémára, egyénre szabott, célzott kezeléssel enyhítjük a fájdalmat. A kezelést többen preventív jelleggel is igénybe veszik.

Gyógytorna

A gyógytorna hatékony segítséget nyújt a mozgásszervi problémák esetén. A gyógytorna hatékonyságát befolyásolja, hogy az adott állapot mióta áll fenn, illetve mennyire súlyos.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Rendelőnk magánszolgáltatás keretein belül működik, 1041 Budapest, Deák Ferenc utca 73. fsz. 2. szám alatt.
A kezelések megkezdése előtt állapotfelmérésre szükséges jelentkezni.
Az állapotfelmérést szakképzett, szakirányú egyetemet végzett fizioterapeuta végzi.
Része egy részletes anamnézis felvétel, illetve egy teljes mozgásszervi vizsgálat.

Miért válasszon minket?

Ajánlat részletezése

Kezeléseket megelőzően állapotfelmérésre van szükség.
Itt határozzuk meg a javasolt kezelést.
Az állapotfelmérés összege: 7.000 Ft.

Amennyiben az állapotfelmérést követően igénybe veszi bármely egyéb szolgáltatásunkat, akkor az állapotfelmérés ingyenes!

vélemények

Erős fájdalmaim voltak amikor a rendelőbe érkeztem, főleg derék tájékon és mindkét csípőmben. Az állapotfelmérés nagyon alapos és precíz volt, majd a kezelés nagyon kellemes és mindjárt utána fájdalomcsillapító hatású volt. 5 kezelés után alig fáj a derekam és sokkal többet tudok sétálni, mint korábban. Később is biztosan visszafogok térni, az állapotom szintfenntartása céljából.

Ilona 70 éves, Budapest

Gerincsérvvel voltam előjegyezve műtétre melyet nagyon szerettem volna elkerülni. Szinte azonnal tudtam időpontot foglalni állapotfelmérésre, ami után egyből megkaptam a kezelést is. Mivel messzebbről jártam be ezért csak heti egyszer tudtam jönni, de így is rendkívül hatásos volt a terápia. 2x5 kezelés után a jobb lábamból való zsibbadás megszűnt és a derék panaszom is sokat csökkent. A gerincdekompresszió mellett gyógytorna kezelést is kaptam, amivel még gyorsabban enyhültek a fájdalmak és erősödtek a megfelelő izomcsoportok. Végre tudok aludni éjszaka és már biztosan nem fogok kés alá feküdni.

Katalin 51 éves, Székesfehérvár

Nagy fájdalmakkal érkeztem a rendelőbe, becsípődött a derekam, alig tudtam kiegyenesedni. az állapotfelmérés során derült ki, hogy a beszűkült karmozgásom is a nyaki gerincszakaszból ered. Kaptam kezelést a derék és háti gerincszakaszra is. Szinte a föld felett járva éreztem magam a kezelések után. máskor 2-3 hét is eltelik a becsípődés után, mire egyenesen tudok járni. Ez most egy hét alatt, 3 kezelés után jött rendbe.

Csaba 49 éves, Budapest

Regisztráció

Kérjük töltse ki űrlapunkat, és adja meg a szükséges adatokat a regisztráció véglegesítéséhez.

Jelöljön be legalább egyet az alábbiak közül: